Ce fel de servicii foto oferi?

Serviciile foto oferite de mine sunt:

 – fotografie de nunta

– fotografie de botez

– fotografie evenimente corporate

– sedinte foto in studioul meu din Cluj-Napoca, acasa la client sau intr-o locatie aleasa de coumun acord.

Unde locuiesti? Te deplasezi si in alte orase pentru evenimente?

Locuiesc si imi desfasor activitatea in Cluj-Napoca. Ma deplasez oriunde in tara sau inafara ei, cu conditia asigurarii sau decontarii transportului si  a cazarii.

Te ocupi si de video?

Eu personal ofer doar servicii foto. In cazul in care sunteti interesati, pot sa va fac cateva recomandari si pentru partea de videografie.

Care e termenul de livrare al fotografiilor?

Daca este vorba despre fotografierea unei nunti, de la inceputul anului 2016 termenul de livrare al evenimentelor este de 60 de zile.

Ce echipament folosesti? Ai aparatura de rezerva?

Folosesc echipament foto Nikon si Canon, gama PRO. Detin mai multe obiective, blituri, declansatoare si 3 aparate foto care stocheaza cadrele pe doua carduri simultan, pentru un plus de siguranta.

Cum livrezi fotografiile?

Fotografiile va vor fi livrate fie in format digital, fie pe DVD personalizat, fie pe stick usb.

De cat timp esti fotograf? Cate evenimente ai fotografiat?

Sunt fotograf de nunta din anul 2008 si am fotografiat circa 300+ evenimente in acest timp si probabil ca mult mai mult de atatea sesiuni foto.

Primim si fotografiile raw?

Formatul final a fotografiilor pe care o sa le primiti va fi la cea mai inalta calitate. Daca totusi se doreste livrarea formatului raw, aceasta se va face pe un stick separat, contra unei taxe suplimentare.

Editezi/prelucrezi fotografiile pe care le faci?

Tot materialul livrat se editeaza, fara nici o exceptie.

Cate fotografii vom primi?

Pentru fotografia de nunta minimul e de circa 800-900 de cadre. Acest aspect poate sa varieze considerabil in functie de dinamica evenimentului dvs.

Cum putem rezerva data evenimentului nostru?

Pentru a rezerva data este necesara semnarea unui contract si achitarea unui avans. Acest lucru se poate face atat online cat si la studio meu foto din Cluj-Napoca.